Miért minket válasszon?

Ide most egy rövid és frappáns dolgot kellene írnom. Én kicsit másképp látom a világot mint a többi üzlet vezetője. Azt tapasztalom, hogy egyre felületesebbek vagyunk, nem figyelünk, nem olvasunk. Így azt gondolom tök mindegy, hogy röviden írok vagy hosszan, 50-50% az esélye, hogy el lesz olvasva az írásom. Így inkább leírom amit gondolok.

2005-ben kezdtem pályafutásomat, akkor még szervizeléssel és bontott alkatrészekkel kereskedtem. Főleg német vonalon mozogtam, ez látszik is a kínálatból. Ezekhez az autókhoz hozzá tudok szólni, nagyjából értem miről van szó ha elhangzik egy kérdés. Miért nagyjából? Hát igen, itt most azt kellene írnom, hogy 8 danos menő csávó vagyok, de nem. Vannak hiányosságaim, még tanulok és amíg élek tanulni fogok. A 8 danosok is, csak vagy belátják, vagy nem.

2008-ban döntöttem úgy, hogy tele a bakancsom az állandóan olajos kézzel, a csúszással, mászással és új dolgok után nézek. Adta magát az alkatrész kereskedelem, hiszen már megvoltak a külföldi kapcsolatok, így csak bele kellett vágni. Illetve kellett volna, mert én inkább még 7 évig szereltem, többek között azért, hogy kipróbáljam mit fogok árulni. Meggyőzőnek találtam a látottakat és eljött az idő, hogy eldobjam a szerszámokat.

2010-ben elindult az első webshopom, alkatrace.com néven. Aztán voltam MifiCar még és most PagiCar néven fut a történet. Hallgatok az utolsó két névre, igazából nincs nyomós érvem a váltásra de már megtörtént, így is hagyom végleg.

2019 nyarán Dunaújvárosban megnyitottam a boltomat. Már nem csak online vagyok elérhető hanem személyesen is.

Az alkatrészekről. Németországból és Lengyelországból hozom őket kivétel nélkül. Itthon csak akkor veszek ha süllyedünk. A hibaarányuk 1-3% között van. Ezt a garis visszaküldésekből tudom mérni amik tényleg visszajöttek. Olvasok időnként olyat, hogy "én nem foglalkozok a cserével", "aaa úgyse cserélné ki", és hasonlók. De. Megoldunk mindent amit meg lehet oldani. Aki ismer tudja, aki nem az meg ismerjen meg!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu cib