Kosár

Kérjük olvassa el!! (Lejjebb görgetve találja a megrendelés összesítését!)

Felhívjuk figyelmét, hogy az át nem vett rendelés nem a vásárlástól elállás hatálya alá tartozik, így annak szállítási költségét átadjuk behajtásra!

Garanciális feltételek Hart alkatrészek esetében:

Alkatrészeinkre jótállást csak gyártási ill. anyaghibából fakadóan vállalunk. Garanciális ügyintézéshez a vásárláskor kiállított számlára van szükség, illetve egy szerelői szakvéleményre a rossz alkatrészről. (Nem otthon megvizsgálta a szomszéd, vagy saját magunk. Hivatalos szerviz szakvéleményre van szükség aminek valódiságát ellenőrizzük.) Pl: Vw Passat B5 első lengőkar szettnél a rossz lengőkarok meghatározása. Ezután el kell juttatni hozzánk a rossz alkatrészt a számlával és a szerelői szakvéleménnyel a címünkre: Pagi-Car Hungary Kft, 2400 Dunaújváros, Köztársaság út 6. Gyakorlatilag csak ránézünk, hogy az általunk forgalmazott alkatrészről van-e szó, illetve nem rendeltetésszerű használat nyomai felfedezhetőek-e? Ha minden rendben akkor azonnal küldjük is a jó cserealkatrészt. Előre jó alkatrészt nem küldünk!!! Nagyon ritka a garanciális ügyintézésünk de még így is előfordul, hogy a vásárló követeli, hogy küldjük el a jót és majd küldi a rosszat, mert addig áll az autó. Sehol nem működik ez. Nálunk sem. A vidékre rendelt alkatrészeknél kérjük ezzel kalkulálni. Az, hogy elküldjük postán, az ügymenet ugyanaz mint bárhol máshol, csak sokkal rövidebb azáltal, hogy nem húzzuk az időt bevizsgálásokkal. Néha felvetődik a szerelési költségek megtérítésének kérdése is. Van rá mód de az ügymenet ekkor változik. A beszerelésről szükség van egy igazolásra (számla), a rossz alkatrészről a fent említett szakvéleményre, vissza kell juttatni hozzánk a rossz alkatrészt és mi elküldjük gyártói bevizsgálásra. Ezután tudunk egyéb kárigényről beszélni. Ezeket megkövetelik tőlünk ilyen esetben és ez más autósboltokban sincs másképp.

Garanciális feltételek nem Hart alkatrészek esetében:

Alkatrészeinkre jótállást csak gyártási ill. anyaghibából fakadóan vállalunk. Azon termék esetében amelynél a szakember nélküli felszerelés esetén fennáll a rendeltetés- ellenes használat, amely a jótállásra kihathat a garanciaigény érvényesítéséhez szükséges a beszerelés szakszerűségét bizonyító, számviteli rend alapján kiállított beszerelési számla, és a szakszerű beszerelést igazoló, beszerelést végző szerviz által kiállított szakvélemény. (Kerékcsapágyak, vezérlések…) [151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet 1. § (3) bekezdés]
A szakszerviz által történt üzembe helyezést, beszerelést a jótállási igény benyújtásakor az erről kapott számlával kell igazolni.


Nincs termék a kosárban!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu cib